sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Ohi on

Nyt onkin ollut päivittelyssä niin pitkä tauko että saa katsoa muistanko edes kaikkea tapahtunuttta. Aloitetaan vaikka pentujen täytettyä 6 viikkoa. Tämä viikko ei henkilökohtaisesti alkanut kovin mairittelevasti. Olin jo viikonlopun ollut kuumeinen ja vähän kipeän oloinen. Alkuviikosta vuonti jo huononi ja tiistain ja keskiviikon välisenä yönä omassa kunnossa tapahtui "romahdus" ja päädyin Hyvinkään sairaalaan leikkauspöydälle. Siellä tulikin vietettyä lähes viikko. Pentuja ja muita koiria mieheni ja lapseni lisäksi kävi hoitamassa oikea armeija ihmisiä ja kaiken tämän hoito rulianssin järjesti Mia. Kiitos sinulle tuhannesti olet kultaakin kalliimpi ystävä. <3 Tässä lähtee vielä erityiskiitokset Susanna Hassinen Tinyn hoidosta, hoidit poikaa niin hyvin ettei kotiin enään halunnut tulla. <3 Ja sitten tämä armeija joka Missyä ja pentuja ovat hoitaneet ja siivonneet kakkoja... Rita Mettomäki <3, Heidi Nieminen <3, Norah Anteer <3, Petra Jääskeläinen <3, Mirkku Toivonen <3, Anniina Helminen <3, Niina Kyyrö <3, Tanja Ahonen <3, Nessu Nässling <3, Carina Hellsten, Tiina Mahlakaarto <3 ja Mia Hellsten <3. Kiitos myös kaikille muille apua tarjonneille ja tsempityksiä lähettäneille. Heidille myös moiskut Tinyn ja Missyn lenkittämisestä kun pallokala istuu toipilaana kotona.
Pennut selvisivät kaikki hienoin arvosanoin myös pentutestistä joka pidettiin 29.10. Testaajana toimi Janne Ruokonen. Yleisarvosanat kaikista pennuista löytyy kotisivuilta pentueet kohdasta. Avustajana oli mieheni lisäksi äitini ja isäpuoleni Ari. Kiitoksia kovasti. <3 Sirut pennut saivat niskaan ja eläinlääkärikin tutkiskeli pentusia ja totesi niillä olevan osaset kohdillaan. Eli kaikki hieno ja virallinen normaali hoidon lisäksi saatiin pennuille hoidettua.
Pentujen täytettyä 7-viikkoa lähti täältä oikeastaan heti 4 pentua. Kia tyttö Espooseen, Ali ja Ria Helsinkiin ja Kuu Riihimäelle. Kaikilla on kuulemma yhteiselo alkanut oikein hyvin ja pentuset ovat olleer reippaita dobermannin alkuja. Loppu viikon täällä "mummolassa" olikin sitten neljä pentusta. Ja voi hyvää päivää sitä vauhdin määrää. Ovat toiset jo niin isoja ja ehtiviä ettei mitenkään kerkiä niiden perässä pysyä. Armotonta leikkimistä, painimista ja juoksemista on koko viikko ollut. Eilen sitten pentusaldoksi jäi 2 pentua kun Pomo-poika matkusti Tampereelle ja Milla- tyttönen Ouluun. Tänään sitten viimeinen matkaaja lähti reissuun ja Rix-poika lähti kohti Jyväskylää. Onnea matkaan kaikille pienille pentusille ja omistajille. Toivon teille koko sydämestäni monia ihania vuosia yhdessä.
Tupa on hiljennyt ja nyt meidän pitäisi ruveta elämään normaali elämää Tinyn, Missyn ja Doriksen kanssa. Vielä tällä hetkellä on olo kovin haikea pentujen lähdön vuoksi ja vähän itkettääkin vaikka olen hyvin luottavainen pentujen uusien kotien suhteen. On ne vaan niin ihania pieniä toopermannin alkuja ettei niihin voi oikein olla rakastumatta. Toivon että vielä kaikkia pentusia ja omistajia tapaan. Laitelkaa myös kuvaterveisiä ja kuulumisia.
Nyt tämä "kasvi" kuittaa tämän pentueen osalta pentulaatikko ajan ja alkaa kuulostella mitä lapsukaisille tapahtuu maailmalla. Kiitos myös Pia Haapaniemelle Remun omistajalle jota ilman ei näitä ihanuuksia olisi maailmaan tullut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti