torstai 25. elokuuta 2011

45 vrk

Mahan kasvattelu jatkuu. Vatsa ja nisät roikkuu. Vielä kun vähän tippuu tuo vatsa alemmas niin alkaa neito näyttää jättiläismäiseltä mäyräkoiralta. Me ei sitten nähtävästi "kasveta" leveys suuntaan vaan alaspäin. Huvittavaa seurata kun koira ei itsekään tajua tuota vatsan laajuutta. Yleensä niin hoikka ja sporttinen koiruus kun menee vaikka mistä kolosta läpi niin tänäänkin piti käydä pelastamassa ressu kun oli jäänyt keittiön tuolin alle jumiin. Ei oikein mahtunut enään sinne vakkari paikalle nukuksimaan. Samoin on nämä riemun hypähtelyt ja hepuli kirmaukset lähinnä säälittävän näköistä sotanorsun töminää.
Tällä viikolla on nyt sitten koirut madotettu. Onneksi... nyt pitäisi vielä löytää sopiva ruoka tuolle mammalle. Tämän hetkinen merkki menee vaihtoon on nimittäin karvanlähtö melkoista ja ilokaasujen määrä pahoinvointia aiheuttava vaikka muuten yleiskunto on hyvä.
Ensi viikon askare olisi sitten koirahuoneen tyhjennys ja pentulaatikon kasaus. H-hetki lähestyy... noh onhan siihen vielä aikaa jonkin verran.
Missy omistajineen lähettää peukutukset ja onnen potkut Remu isälle Unkariin IDC-näyttelyyn.
Lisätään vielä muutama kuva miltä näytämme nyt.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti