maanantai 15. elokuuta 2011

Raskaus vuorokausia 35

No nyt on ruvennut massu näkymään. Viikonlopun aikana maha pumpahtanut aikamoiseksi ja nisät turvonneet. Ei ole vyötäröstä tietoakaan ja ulkonäkö muistuttaa isoa mustaa makkaraa. Koitan kuvia räpsiä vielä tänään.

Järkytyksenä tuli eilinen iltapala. Missy ei syönyt. :O Ja se on todella ennenkuulumatonta tässä taloudessa. Koira on normisti niin ahne että pikkukivetkin kupista katoaa ja tyhjää kuppia nuoleskellaan vielä 10 minuuttia ruoan loppumisen jälkeen. Sekoittelin ruoan sekaan vähän öljyä ja muutaman lihapullan ja sai neiti sitten viimein nieltyä ateriansa. Sama toistui tänä aamuna ja nyt ei auttanut edes herkkujen sekoittaminen joukkoon. Jonkun verran nappulaa pupelsi kun yksi kerrallaan syötin kädestä. Nyt pitänee ruveta keksimään ruoka joka neidille maittaa ja samalla olisi terveellinen. Ruokahaluttomuus on rajoittunut kyllä ainoastaan omasta kupista syömiseen. Ulkoilu on meillä nykyään herkkujen etsimistä ja siellä kelpaa kaikki hampurilaispaperit ym. on suurta herkkua.

Muuten elo on rauhallista Missy nukkuu paljon ja on hyvin lemmenkipeä. Vatsan kasvulla on kyllä nähtävästi jotain tekemistä kuulon heikkenemisen kanssa. Mikä sinänsä tuli itselle suht yllätyksenä. En ollut vielä tietoinen että vatsa ja korvat ovat jotekin yhteydessä toisiinsa. ;) Pihalla pysyminen on tullut hankalaksi ja naapurin pihasta on tullut hyvin mielenkiintoinen paikka. Nykyään ei kiellot enää tehoa ja neidille joutuu korottamaan ääntä että naapurin tilukset jäisivät rauhaan. Samoin sisälle tuleminen on suht haasteellista kun kuuloelin ei toimi. On paljon mielekkäämpää jäljestää naapurin kissin kulkureittejä kuin kuunnnella meikäisen kutsua. :/ Huomenna taitaa olla pakko lähteä pystyttämään aitaa niin pysyy neito tontin rajojen sisäpuolella.

No nyt on muutama kuvakin otettu...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti