torstai 6. lokakuuta 2011

Meno villiintyy

Huis hais... tilliäisten laumasta on tullut satalasissa kiitäviä sinappi-/pissalinkoja. Pienillä lenkosäärillään mokomat painelevat ympäriinsä, vähän jo yrittävät hypähdellä ja tekevät yllätys hyökkäyksiä sisarustensa päälle. Nukkuva uhri on muuten se paras hyökkäyksen kohde. Ensimmäiset karkurit on jo tullut pentulaatikon laitojen yli ja pedit ym. on jouduttu poistamaan laatikosta ihan hygienia syistä. Kateellisena olen katsellut gollega-kasvattajien pentulaatikoiden kuvia. Miten niillä ne paperit siellä maassa pysyy ja näyttää siistiltä? Meillä ne revitään ja silputaan. Silpulla sitten leikittään ja varsinkin kokonaista aukeamaa on mahdottoman kiva ravistella ja raahata mukana kun se vielä rapiseekin niin mukavasti. Kaikesta sotkusta huolimatta on nuo vaan niin syötävän suloisia. On todella ilahduttava nähdä miten pentuset ottaa kontaktia ihmisiin. Häntä pystyssä kipittävät vastaan, roikkuvat sukissa, housunpunteissa ja haluavat kovasti tula syliin. Sylissä ollessa pussailevat kovasti, nenä on kyllä ollut vaara vyöhykkeellä. Nähtävästi mun nokka on niin pitkä jotta sitä mielettömän mukava pureksia.

Tällä viikolla olemme ottaneet ensimmäiset seisomakuva yritykset. Ja ne todellakin oli yrityksiä. Hauskaa kyllä oli, mutta oli se vain yllättävän vaikea kuvata pieniä koiria. Jokaisesta on nyt kuitenkin jonkin näköinen otos Meillon sivuilla. Toivottavasti saadaan ensi viikolla paremmat. Pentuset ovat myös päässeet tutkimaan vähän maailmaa. Eilen kun oli niin kaunis ilma vein pentuja 2 kerrallaan tutustumaan ulkoilmaan. Vähän aikaa istuttuaan ja ihmeteltyään lähti jokainen häntä pystyssä nuuhkien tutustumaan uuteen paikkaan. Jokainen vietti myös "yksin" aikaa. Eli jokainen pentu tuli alakertaan yksin sisarusten ollessa koirahuoneessa tutustumaan alakertaan ja Tinyyn. Ei paljoa porukkaa täälläkään ihmetyttänyt mikään. Liikkeelle lähdettiin yritti jopa muutama maistella keittiön pöydänjalkoja. Matto oli myös eri kiinnostava lelu. :) Tiny taisi mineistä olla enemmän hämmentynyt kuin minit Tinysta (Ne ihan oikeasti on minejä pienempiä kuin aikuisten päät). Häntä pystyssä menivät Tinya haistelemaan ja pussailemaan. Missy tietysti silmä tarkkana seuraili tilannetta ja meni heti väliin jos hänen mielestään liian tungettelevasti yritettiin pienokaisia haistella. Kaikki pentuset oli todella reippaita. Kovin olen tyytyväinen katraaseen ei ole pentuset arkoja, heikkoja tai edes ujoja.

Huomenna olisi sitten ensimmäisen madotuksen aika. Muuten päivä taitaa mennä siivotessa ja leipoessa. Jos vaikka tästä saisi ihmisasumuksen tapaisen viikonlopun vieraita varten. :P Taitaa olla turha toivo...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti