torstai 13. lokakuuta 2011

Mietteitä ja posetuksia

 Laittelen nyt tähän jotain mitä olen huomannut pentujen luonteissa. Eli pienimuotoiset esittelyt.

Ideal Pretty Princess; Tämä tyttö on joukon söpöliini. Ulkonäöltään muistuttaa pientä bambia suurine silmineen ja pitkine jalkoineen. Kovasti tykkää tulla syliin ja pusutella. Leikkii kovasti sisarustensa kanssa, mutta ei ole härkkijä tai riidanhaastaja. Mutta ei missään nimessä suostu olemaan mikään heittopussi, vaan jos leikit menee liian rajuksi kyllä pikku tytöstä yllättäen löytyykin luonnetta. Kirmailu pitkin keittiötä on kivaa samoin tykkää kantaa pehmolelua ympäriinsä. Ruoka maittaa tämä tyttö ei poistu kupilta ennen kuin se on tyhjä. :)

Illusion Angel; Tämä tyttö on aika tasaisen luonteinen. Ei myöskään ole härkkijä tai riidan haastaja vaikka kovasti tykkääkin painia ja leikkiä. Kovin on utelias ja touhukas pieni neiti. Tämä tyttö on aina ensimmäisenä harmaa pantaisen veljensä kanssa tutkimassa paikkoja ja löytääkin hienoja "aarteita" vähän väliä. Hyvin sosiaalinen ihmisten kanssa, kuten koko muukin pentue ja hakeutuu jalkoihin tai syliin herkästi. Pallo on ollut mahtava juttu samoin kaikkien tossut kelpaa oikein hyvin leluksi. Sinnikkyyttä löytyy eikä varmasti luovuta ihan ensimmäisellä yrittämällä. Ainut aika milloin tämä tyttö "kiukuttelee" on nälissään ja silloin ääntä riittää.  :)

I'm Assassin; Tässä on meidän porukan veijari. Vauhtia riittää vaikka muille jakaa ja touhuaa siihen asti, että nukahtaa sijoilleen. Yrittää nähtävästi pikkumies olla hyvin vitsikäskin kun käyt hakemassa pojan pois jostain "pahanteosta" lähtee kaveri hepuli rundille sun ympärillä. Tälle pikkumiehelle on pakko nauraa vaikka hän hyvin ehtivä onkin. Housun puntissa roikkuminen on todella kivaa varsinkin jos sitä saa vielä vähän ravistettua. Jonkinmoinen Houdinin sukulainen poika on myös ensimmäinen karkuteilla aina. Ilmekin pojalla on hyvin veikeä. Silti sylissä ollessaan on mahdoton pussailija ja halittelija. Sydänten murskaaja. <3

Imagine This; Tässä on sitten pentueen  kova äänisin neiti. Ilmoittaa jos asiat ei suju hänen suunnitelmien mukaan. Tältä tytöltä tulee myös pörinät suht haipakkaan tahtiin myös ihmisille. Vaikka sosiaalinen onkin, niin hänen mielestään kenelläkään ei ole oikeutta häntä kieltää esim. varpaan puremisesta. Leikkii kovasti sisarusten kanssa, mutta siskonsa Indirian kanssa välillä menee sukset ristiin kovasti. Ei silti ole härkkijä. Uusia asioita hetken istuen ihmettelee ennen kuin lähtee tutkimaan. Muutenkin vähän harkitsee asioita ei heti ole ensimmäisenä hääräämässä. Taistelutahtoa ja itsepäisyyttä näyttäisi tässä neidossa olevan. :)

Impossible Campion; Hurmuri poika. Tämä poika valloittaa kaikki vieraat. Hyvin utelias, hyvin reipas kaveri ja ensimmäisenä tutkimassa paikkoja. Kova poika leikkimään ja painimaan, mutta vastapainoksi osaa myös olla todella iisisti. Tykkää istuskella sylissä ja katsella maisemia. Hakee paljon kontaktia ihmiseltä ja seurailee ihmistä mielellään. Veljensä ja siskonsa kanssa ovat kovia jätesäkin "tappajia" ja iso rahiseva pussi onkin paras lelu ikinä. Kova poika syömään ja "jäljestää" murutkin lattialta.

Indiria; Tässä joukon tättähäärä ja pieni hellapoliisin alku. Kovasti yrittää komennella muuta pentuetta ja sen takia joutuukin välillä ongelmiin. Luovuttaminen ei näyttäisi kuuluvan tämän tytön luonteeseen. Sinnikäs kuin mikä. Kova tyttö leikkimään ja painimaan. Hän myös rakastaa jätesäkkiä. Tykkää kovasti olla sylissä ja pussailla, mutta välillä pusun sijaan tuleekin hammas. Varsinkin nenä on vaaravyöhykkeellä. Todella utelias ja reipas neitonen. :)

Irie Man; Sulopoju... Tämän kiltimpää ja suloisempaa pentua ei ole hiljainen haaveilija. Leikkii kovasti yksinään leluilla ja seikkailee omia polkujaan. Kova poika syömään ja yleensä seisoo etujalat kupissa ruokaillessaan. Syö itsensä ihan täyteen ja tulee ruokailun jälkeen istumaan jalkoihin ja haluaa tulla syliin nukkumaan. Tämä poika ei osallistu sen kummein muiden kahinoihin ja rähinöihin. Touhuilee omiaan ja köpöttelee sisarustensa viereen nukkumaan. Pentueen erikoisin vauva. Tämän pojan kuvaaminen on haasteellista kun hän vain haluaisi haistella kameraa. :)
Ideal Boss Man; Tässä on pentueen "taistelija". Kaikki ravisteltava, painittava ja vedettävä on ihanaa. Hän on myös jätesäkki villityksen alkuunpanija ja edelleen kovin säkin "tappaja".  Kova poika leikkimään, mutta leikkien on sujuttava hänen määräysten mukaan.  Hyvin omapäinen pieni miehen alku jolla löytyy tahtoa. Ruokahalua löytyy, mutta silti leikkiminen vie voiton. Kesken ruokailun on aina pakko käydä jotain repimässä ja sitten palata takaisin syömään. Sylissä viihtyy ja on kova poika kerjäämään rapsutuksia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti