maanantai 19. syyskuuta 2011

Viikko vierähtänyt

Aika menee nopeasti. Viime maanantaina näihin aikoihin oli viimeinen pentunen syntynyt ja koko porukka oli enemmän ja vähemmän hölmistyneitä. Viikossa on pikkuiset muuttuneet hurjasti. Kaikki ovat kasvaneet ja pulskistuneet hurjasti. Kaikki yrittävät jollain lailla notkua jaloillaan eli kovia seisomis harjoituksia on meneillään ja osalla ruvennut silmätkin hiukan sirittämään. Muutaman päivän päästä varmaan voi jo ruveta pikkuisen aukeamaan. Pientä rytmiä elämään on jo alkanut löytyä ja yöt ovat olleet hyvin rauhallisia. Missy on alkanut käydä meitä muitakin moikkailemassa pikaisesti ja kerjäilemässä herkkuja. Uloskin suostuu jo lähtemään vaikka ei siellä kauaa vielä olemaan. Isomman asian suorittaminen on vielä vähän haasteellista kun paikan etsimiseen menee jo aikaa niin kauan että kerkiää huolestua pentujen hyvin voinnista. Pentusia ei mamman ulkoilut ole stressannut lainkaan vaan kaikki ovat nukkuneet isossa läjässä syvää pennun unta. Tuskinpa ovat edes huomanneet ettei äiti ole pariin minuuttiin heitä ollut vahtimassa.
Pentujen elämää on kyllä niin ihana seurata. Ei millään malttaisi olla pois pentulaatikosta ja siellä suurin osa päivistä onkin vietetty. Pentuja pusutellen ja nuuhkien. Sitä pennun tuoksua kun saisi purkkiin talteen niin olisi ihana. Yksi maailman parhaista tuoksuista. Eilen myös leikkasin pentusten kynnet. Tässä askareessa kyllä vähän kylmähiki pukkasi päälle. On nimittäin kynnet niin pienet ja pelotti kovasti että leikkaan koko varpaan vielä irti. Kaikki meni kuitenkin hyvin ja kaikille pennuilla on kaikki ulokkeet vielä tallella. :)
Sain myös sen verran aikaiseksi että varasin pentusille pentutestaus ajan ja se tullaan tekemään 29.10. Ihan mielenkiintoista saada ulkopuolisen ihmisen arvio pennuista. Ja muistin myös tilata pentupakettiin ruoat. Ensi viikon loppupuolesta rupeammekin vastaanottamaan vieraita ja nähtävästi aikamoinen hulina rupeaa täällä olemaan. Parempi varmaan alkaa jo leipoa tarjottavaa pakkaseen. :D Tämän viikon operaatio onkin meillä Nadinen (tyttäreni) kanssa käydä vähän shoppailemassa pentusille pantoja, leluja ja jotain pientä kivaa sitten uuteen kotiin vietäväksi.

Tässä vielä kuvia parin päivän takaa...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti