tiistai 13. syyskuuta 2011

62 vrk ja synnytys

Nyt on vauvat saapuneet maailmaan. Itsellä vielä vähän pölmistynyt olo, mutta onneksi Missy on ollut niin upea ja hoitanut käytännössä katsoen kaikki itse. Itsellä on tehtävänä ollut emän rapsuttelu, juottaminen ja pentujen siirtely alta pois kun seuraava syntyy. Kuivatakin pentusia olen yrittänyt, mutta äipällä onkin ollut jumalaton huolto-operaatio tämän jälkeen kun olen hänen kullanmurunsa sotkenut.
Ensimmäinen pentu saapui maailmaan vähän ennen yhtä päivällä vähän varkain. Jos ei olisi ollut niin kovaääninen tyttö en varmaan olisi edes tajunnut että koira synnyttämään läksi. Niin oli Missy normaali. Viimoinen poika saapui maailmaan 17.40 eli tiukka tahti oli synnytyksessä.
1. Saapui aniliinin nauhan saanut tyttö joka on kova äänisin ja isoin koko porukasta ja ilmoittaa heti jos asiat ei suju niin kuin pitäisi.
2.  Tullut tyttö sai kultaisen nauhan joka on lähes siskonsa kokoinen, mutta huomattavasti hiljaisempi. Toki ääntä löytyy jos tisu mennyt hukkaan.
3. Tulija sai hopeisen nauhan ja on koko joukon pienen poika. Pienestä koostaan huolimatta ei ole mikään rääpäle vaan kovin syömään ja koko joukon vipeltäjä.
4. Toinen poika on pojista isoin ja sai keltaisen nauhan. Tämä poju on hiljainen ja rauhallinen ei pidä itsestään turhaa meteliä.
5. Kolmas poika on nauhaton ja keskikokoinen ensimmäisten joukossa tisulla. Osaa myös muksautella muut pois tieltään jos sikseen tulee.
6. Tämä tyttö sai vaaleanpunaisen nauhan ja on tytöistä pienen. Rauhallisempi ja hiljaisempi kuin sisarensa. Tämä tyttö on yleensä pääalaspäin pentukasassa.
7. Tyttö taas ja tämä tyttö on ilman nauhaa. Keskikokoinen ja samanlainen huutelija kuin kaksi ensimmäistä tytärtä.
8. Poika sai valkoisen nauhan ja omaa siskojensa kaltaisen äänialan. Oliskohan tässä joukon Hessu-Hopo??? On nimittäin kaveri hukassa vähän väliä.
Eli kahdeksan tulijaa 4 urosta ja 4 narttua kaikki mustia. Missy selvinnyt urakastaan hienosti ja olen niin ylpeä omasta pikkutytöstäni. <3






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti