lauantai 24. syyskuuta 2011

Kohta kaksi viikkoa :)

Paljon on kerinnyt pentujen elämässä tapahtua viikon aikana. Silmät on auennut koko porukalla. Kovasti harjoittelemme kävelemistä. Kaikki heiluvat ja huojuvat neljällä jalalla ja osaavat myös jo muutaman askeleen tepustella ennen kumoon pyllähtämistä. Korvat ovat "tipahtaneet" alas ja pieniä hampaita näkyy ikenissä vaikka eivät ole vielä puhjenneetkaan. Maitobaarilla on kova taistelu ja mammaa on alettu komennella haukkumalla ja purisemalla. Missy on myös ruvennut poistumaan enemmän laatikosta ja on uskaltautunut jo noin kymmeneksi minutiksi pentuset jättää yksin. Tinyn kanssa on jo vähän juoksenellut pihalla ja jopa paininutkin. Viime yönä sai Tiny luvan mennä koirien huoneeseen ja nukkua omalla sohvalla Missyn vieressä. Pentuja ei kyllä ole vielä saanut haistella eikä niihin tutustua. Jospa jo parin päivän päästä pääsisi Tinykin ihmettelemään uusia asukkaita. Kyllä itseä edelleenkin ihmetyttää pentusten nopea kehittyminen.

Ensimmäiset vieraatkin jo käyneet veljeni Tatu tyttöystävänsa Lauran kanssa ja ystäväiseni Pia miehensä kera. Missy otti vieraat vastaan oikein iloisesti vaikka pientä huolen ryppyä otsalle ilmaantui kun pentuja pideltiin sylissä. Oli mammalla kiire tarkistaa että kaikki osaset on vielä paikoillaan kun pennut palautettiin laatikkoon. Muuten oli oikein tyytyväinen vieraista ja onhan se aina niin kiva kun Missyä tullaan rapsuttelemaan ja ihailemaan.

Pentuset on kaikki kasvaneet hurjasti ja syntymän koko erot on kohta historiaa. Alkaa koko sakki olla saman kokoisia. Saas katsoa minkä kokoista sakkia täältä on tulossa nimittäin tassut on kaikilla kun pizza lautaset ja jalatkin aikamoiset tolpat. Ei näytä rimpuloilta vaan aika jykevää porukkaa. :) Laitan taas muutaman räpsyn. Muuten palailen taas pentulaatikon ääreen ihmettelemään pötkylöitä. <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti